Karin Slaughter bij BorderKitchen

Nieuwsbericht
13/08/2010


Onlangs verscheen Verbroken, de nieuwste thriller van Karin Slaughter. Naar aanleiding van dit boek is Karin Slaughter op 8 september te gast bij BorderKitchen.
[i]Karin Slaughter[/i] is een fenomeen. Haar thrillers worden in 23 talen uitgegeven en alleen al in Nederland heeft ze meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Bij haar laatste, onlangs verschenen boek was het opnieuw raak. [b]Verbroken[/b] schoot bij verschijning meteen naar nummer één op de bestsellerlijst.

Wat maakt haar zo succesvol? Kenmerkend voor [i]Slaughter[/i] is dat geweldsuitbarstingen in haar boeken nooit stoer of glamoureus zijn, maar kil, heftig en meedogenloos. Haar hoofdpersonages zijn geen eendimensionale slachtoffers, maar beschadigde mensen die tegelijkertijd sterke en onafhankelijke survivors zijn. Slaughters boeken spreken zo aan omdat ze niet alleen meeslepende pageturners zijn, maar ook genadeloos de psychology of abuse onderzoeken.

‘Thrillers weerspiegelen hun tijd en plaats, en goede thrillers doen dat goed. De mijne zijn af en toe smerig, zeker, maar niet gratuit. Ik beschrijf de werkelijkheid: er is geweld.’ – [i]Karin Slaughter[/i]
‘Slaughter schrijft geen gewelddadige slice and dice novels; het zijn parels van passie, met de vraag ‘waarom?’ in neonlicht beschenen.’ – [i]de Volkskrant[/i]

[i]Karin Slaughter[/i] wordt voor BorderKitchen geïnterviewd door Wim Brands (VPRO).

Locatie: Pulchri, Lange Voorhout 15, Den Haag. Aanvang: 20.00 uur.
Kaarten á € 5 zijn tijdens werkdagen te reserveren via 070-3462355 of via info@borderkitchen.nl.

Uitgebreide informatie is te vinden op [url=http://www.borderkitchen.nl/]www.borderkitchen.nl[/url].

[url=http://www.crimezone.nl/menu-7/1-P278201-F278201/2-P278201/3-P278201/4-P7/6-P278201/6u-P278201/][b]Verbroken[/b][/url] wordt uitgegeven door Cargo.
bron
Crimezone.nl