Bijzondere Meet & Greet i.s.m. Crimezone VIP Club

12/04/2012
Nieuws
Bijzondere Meet & Greet i.s.m. Crimezone VIP Club

Op donderdag 26 april a.s. (vanaf 19:00 uur) organiseert Uitgeverij Q in samenwerking met de Crimezone VIP Club een bijzondere Meet & Greet in Club Bitterzoet in Amsterdam.Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Uitgeverij Q zijn vier belangrijke auteurs uit de Scandinavische misdaadliteratuur in Nederland.

Onder leiding van journalist en thrillerauteur Ed van Eeden zullen de Zweedse bestsellerauteur Viveca Sten en succesvolle Zweedse debutant Sofie Sarenbrant, de bekende Noorse auteur Unni Lindell en de Noorse rising star aan het thrillerfirmament Thomas Enger, over hun eigen werk en over het fenomeen Scandinavische misdaadliteratuur spreken. Na het gesprek is er een informele meet & greet waarbij je zelf je vragen kan stellen aan deze auteurs en ze hun boeken zullen signeren.

Ontvangst 19.00 uur * Aanvang programma 19.30 uur * Club Bitterzoet Spuistraat 3 Amsterdam

Kaarten voor dit bijzondere evenement kosten € 5 (inclusief jubileumeditie van Stille wateren van Viveca Sten) en zijn te koop via de website van Uitgeverij Q.

KLIK HIER voor meer informatie over de avond en de kaartverkoop.

VIVECA STEN EN THOMAS ENGER IN DE BUZZZ CLUB
De Crimezone BUZZZ clublezers krijgen de primeur. Zij konden zich afgelopen week inschrijven voor gebonden drukproeven van Schijndood (Thomas Enger) en Hogere kringen (Viveca Sten).

Crimezone telt inmiddels bijna 300 BUZZZers. Dit zijn gepassioneerde en enthousiaste thrillerverslinders, die het leuk vinden om af en toe nieuwe auteurs of onbekende thrillers te ontdekken. Zij schrijven hierover op Crimezone (recensies, forum), maar ook op Social Media als Facebook en Twitter en andere boekensites.

Crimezone BUZZZers kunnen zich inschrijven voor titels in BUZZZ Club. Dit zijn veelal titels die nog moeten verschijnen of waar we een speciale actie omheen organiseren. De BUZZZ Club is altijd een samenwerking met de betreffende uitgeverij.