‘Breekijzer’ in de Crimezone Leesclub: Meld je nu aan!

18/01/2012
Nieuws Leesclub
‘Breekijzer’ in de Crimezone Leesclub: Meld je nu aan!

Met haar debuut Rood licht werd Milou van der Will genomineerd voor de Crimezone Debuutaward 2011. Haar tweede boek, Breekijzer, staat centraal in weer een nieuwe leesclub.

Uitgeverij Cargo stelt 10 boeken beschikbaar en Milou van de Will zal op het forum de vragen beantwoorden van lezers.

Over Breekijzer:

Een knal rukt de zestienjarige Sam uit zijn slaap. Samen met zijn broertje Lucas is hij getuige van een onvoorstelbaar familiedrama. Zijn vader begaat een crime passionnel en schiet zichzelf en zijn vrouw dood. Het is een levenslang trauma voor de beide broers.

Twee jaar later slaagt Sam erin eindelijk een mooie toekomst op te bouwen met zijn grote liefde Sophie. Maar als hij uit geldnood een klus voor een vriend aanneemt, keert het lot zich wederom tegen hem en raakt hij langzaam in de greep van een internationale bende.

Sophie stuit onverwachts op de dagboeken van Sams moeder en ontdekt mysterie op mysterie. Ze gaat op zoek naar de waarheid achter het familiedrama en wordt geconfronteerd met een pijnlijke en gevaarlijke geschiedenis waarvan in de politierapporten geen melding wordt gemaakt.


Breekijzer van Milou van der Will is nu overal verkrijgbaar.Spelregels

Om je aan te melden voor een van de Crimezone Leesclubs moet je ook geregistreerd zijn op het forum van Crimezone.

Je kunt je hier aanmelden voor deze leesclub tot maandag 30 januari 2012 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt welke lezers een exemplaar van het boek zullen ontvangen. Je kunt natuurlijk ook met een eigen exemplaar van het boek mee praten in de Leesclub.

Meer informatie over de Crimezone Leesclubs vind je op het Crimezone Forum.

Het is de bedoeling dat je na het lezen van het boek een korte recensie schrijft over het boek op Crimezone.