Persbericht: 1 miljoen boeken verkocht van Suzanne Vermeer

19/01/2012
Persbureau
Persbericht: 1 miljoen boeken verkocht van Suzanne Vermeer
Aan: redactie Crimezone.nl
Van: A.W. Bruna uitgevers
Onderwerp: Mijlpaal voor Suzanne Vermeer
Datum: 19 januari 2012

1 miljoen boeken verkocht van Suzanne Vermeer



De boeken van Suzanne Vermeer zijn al langere tijd zeer populair, maar deze maand is de magische grens van een miljoen verkochte exemplaren overschreden. Tevens was Suzanne Vermeer in 2011 de best verkopende auteur van Nederland. Deze week is Noorderlicht, de nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer verschenen.

Alle titels van Suzanne Vermeer (All-inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste en Bella Italia) zijn in de bestsellerlijst verschenen en verkopen steeds beter. Van Bella Italia zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. In 2010 werd Cruise (2009) genomineerd voor de NS Publieksprijs en werd de website www.suzannevermeer.nl gelanceerd. Inmiddels zijn er al meer dan 100.000 bezoekers op deze site geweest.

Vanaf 17 januari start een landelijke actie waarbij kopers van een Suzanne Vermeer-boek het boek De bestemming cadeau krijgen.

Redacteur Juliette van Wersch: ‘We bereiken met de boeken van Suzanne Vermeer een grote lezersgroep die houdt van de mix van spanning, avontuur en reizen. Het is geweldig om te zien dat de vakantiethriller zo succesvol is geworden.’

Noorderlicht
Wat een onvergetelijke rondreis in Noorwegen had moeten worden, verandert in een helse tocht. Lees verder...