" />

De tombe van de keizer

Thriller auteur
Thriller details
De tombe van de keizer
(The Emperor's Tombe, 2012)
Cotton Malone ontvangt een anonieme brief met daarin een link naar een website.
Op die site ziet hij dat een onbekende man een vrouw martelt. Zijn eis aan Malone: 'Bezorg mij het kunstwerk dat ze bij je in bewaring heeft gegeven.' Dit roept grote vragen op, want Malone heeft geen idee waar hij het over heeft. Op zoek naar antwoorden stuit Malone op een meedogenloze broederschap en speurt hij tot in China, waar het terracottaleger al 2200 jaar een gesloten tombe bewaakt. En juist daarin lijkt de oplossing te liggen...

Door via Crimezone.nl je boeken te bestellen bij Bol.com, steun je je favoriete thrillersite.

Lezersrecensie
De tombe van de keizer
14/09/2012
5
Een echte page - turner van steve berry. Een van zijn betere boeken die ik al gelezen heb. Ik heb nochtans even getwijfeld omdat het in china was en dat soms te ingewikkeld kan zijn maar in dit boek heb ik daar absoluut geen last mee. Het is een spannend boek waar veel in gebeurt. Ieder hoofdstuk is belangrijk. Er komen onverwachte wendingen in. Het boek blijft ook spannend tot op het einde, bij bepaalde boeken weet je eigenlijk al halverwege het boek of een paar hoofdstukken voor het einde hoe het afloopt.

Terug heeft Steve Berry zijn opzoekingswerk grondig gedaan, alles tot in de details uitgewerkt. Echt waar deze schrijver begint zeker tot mijn lievelingsauteurs te behoren.
De tombe van de keizer
10/06/2012
4
'n boek wat je gewend bent van Steve Berry. 'n echte page-turner. deze keer gaat Malone op pad in Antwerpen en China om zich in de strijd te mengen met 2 kandidaten die eerste man van China willen worden. twee tegenpolen. met 'n verhaal van 'n kleine 500 blz weet Berry de aandacht van de lezer vast te houden en het verhaal helemaal kloppend te houden. dit door kleine hoofdstukjes zodat de tijdlijn overeenkomt. waar 'n andere schrijver na 'n aantal boeken over dezelfde hoofdpersonen in kakt lijkt Berry steeds sterker te worden. ben alleen benieuwd wanneer ons Rijksmuseum te Amsterdam in één van zijn komende boeken gaat afbranden.


Login
om een recensie te schrijven. Geen login? Registreer je dan.